Aquest 2018, Keraben ha llançat al mercat un nou antilliscant que supera en suavitat al seu predecessor, l’acabat “Antislip Shoeless”.

Keraben Grup persegueix un objectiu ambiciós: el de desenvolupar les superfícies més agradables, sedoses i fàcils de netejar del mercat, sent fidels al disseny d’essència natural que els caracteritza. És per això que tenen l’orgull de presentar el nou “Antislip Shoeless PLUS”.

Els sòls antilliscants són aquells paviments indicats per a instal·lar en exterior o en interiors humits. Per les seves característiques tècniques, garanteixen seguretat en els espais en què s’instal·la. Però, ¿i si a més de tenir un sòl segur, poguéssim tenir també un sòl bonic, de tacte agradable i fàcil de netejar?

Sota aquesta premissa,  Keraben Grupo va presentar el passat 2016 un acabat per a paviment summament innovador, desenvolupat internament i comercialitzat sota el nom  “Antislip Shoeless”.

Els paviments als quals s’incorpora aquest acabat, presenten un tacte molt agradable que dista dels tradicionals antilliscants de tacte aspre i rugós. Tant és així, que en l’actualitat el Antislip Shoeless és un dels acabats més desitjats i reconeguts pels seus distribuïdors. I és que no podia ser menys, les seves propietats el avalen:

  • Gràcies a la seva textura sedosa, és més fàcil de netejar que els antilliscants tradicionals.
  • Per la seva baixa rugositat, posseeix un tacte molt agradable.
  • Manté el disseny de l’acabat natural, és a dir, el podrem col·locar en interior i exterior generant continuïtat visual ja que el color no es veu afectat.

El nou acabat de Keraben Grup -el Antislip Shoeless PLUS – posseeix totes les característiques de l’ anterior  Antislip Shoeless, però amb un tacte molt més sedós i una aparença de lappato mate.

Es tracta d’un paviment antilliscant amb una suavitat tan aconseguida, que pot fins i tot emprar-se en espais amb requeriments tècnics menys exigents, com a espais interiors.

Aquest acabat s’aconsegueix gràcies a un exhaustiu treball de lappato, curosament aplicat perquè les propietats d’antilliscament quedin garantides.

Els paviments que incorporen l’acabat Antislip Shoeless PLUS han estat testats per l’Institut de Tecnologia Ceràmica i compleixen amb els assajos de antilliscament pel que fa a pèndol (C3), rampa (R10) i peu descalç (A + B + C).

De moment podem trobar-lo en les col·leccions Boreal de Keraben.

I tu? Encara no has gaudit la seda feta ceràmica?