Ideal Standard, proveïdor expert de solucions per a banys i lavabos, ha presentat les seves noves gammes i.life en el marc del Salone del Mobile 2022, que s’ha celebrat a Milà del 7 al 12 de juny. La nova col·lecció es compon de tres propostes diferents: i.life B, S i A, cadascuna amb el seu propi caràcter de disseny i característiques, però totes elaborades amb la filosofia d’oferir solucions accessibles i excepcionals per a la vida quotidiana. Les tres gammes es complementen amb diferents productes per al bany i la dutxa.

La col·lecció i.life ha estat elaborada en col·laboració amb l’estudi de disseny italià Palomba Serafini Associati (PS+A) i compta amb una àmplia varietat de peces disponibles, des de lavabos i mobles, fins a banyeres i inodors. Les possibilitats de crear un espai únic i contemporani són il·limitades. Les noves col·leccions encarnen a la perfecció l’enfocament Singular d’Ideal Standard en oferir ol·lucions en totes les categories, proporcionant als clients flexibilitat i elecció a l’hora de dissenyar el seu propi bany.

i.life B 

i.life B és l’arquetip del disseny lleuger, que significa una intersecció en què la simplicitat s’uneix a la creativitat, amb un resultat final sorprenent. La gamma presenta formes suaus i geomètriques en tots els seus lavabos, inodors, bidets i mobles, amb una àmplia varietat de models i mides, cosa que permet als usuaris gaudir de l’elegant disseny sense importar les dimensions de l’espai.

i.life S 

i.life S és perfecta per als espais més petits, ja que la gamma està dissenyada específicament per estalviar espai. Igual que i.life B, les seves ceràmiques presenten formes quadrades i suaus que contribueixen a donar una sensació de lleugeresa i elegància a tota la col·lecció.

Com a i.life és tan compacte, amb lavabos disponibles a partir de 45 cm, és perfecte per als quarts de bany de convidats i els apartaments o pisos petits on cal organitzar acuradament l’espai.

i.life A 

i.life A es caracteritza per una ceràmica suau i arrodonida a través d’un disseny accessible, cosa que fa que la gamma sigui pràctica i elegant. Amb una varietat de lavabos, inodors i bidets, i.life A ofereix una selecció de peces netes i minimalistes, que garanteixen que les solucions s’adaptin a tots els banys, independentment de les seves necessitats.

També s’ha tingut en compte la instal·lació amb el nou sistema de fixació oculta, que permet als clients instal·lar els vàters suspesos i els seients del vàter d’una manera molt més ràpida i segura. L’innovador kit EasyF no només estalvia un 10% en el temps d’instal·lació, sinó que també garanteix que tots els elements d’instal·lació quedin ocults dins de la ceràmica, cosa que dóna un aspecte net i contemporani. El nous sistema estalvia temps i costos sense comprometre’n la qualitat.

La gamma completa i.life A, i.life S, així com la de bany i dutxa, ja estan disponibles (es van llançar el mes d’abril passat); per la seva banda, i.life B arribarà a partir del proper mes de setembre.