Ideal Standard ha presentat un nou acabat negre seda en una gamma de les seves aixetes, ceràmiques i mobles, oferint una alternativa contemporània als tradicionals conjunts de bany blancs i cromats.

El negre seda encarna la sofisticació, permetent als clients elevar qualsevol habitació en un instant amb un efecte atrevit, tot negre, o crear un contrast visual afegint només un toc de negre als seus dissenys.

Aquest acabat clàssic i de tendència s’ha llançat en una selecció de productes d’Ideal Standard, com és en aixetes i mescladors, lavabos, vàters, plats de dutxa, mampares de dutxa, mobles i accessoris. El negre seda ofereix un aspecte elegant i de primera qualitat, i aporta elegància i refinament quan es combina amb materials naturals com la fusta, el marbre i la pedra.

Adequat per a injectar una nova vida als projectes de reforma, així com per a fer una declaració en les noves construccions, el negre seda crearà una atmosfera íntima i poderosa en qualsevol hotel o bany residencial i s’ha duplicat a alguns dels models més populars i innovadors de la cartera d’Ideal Standard.

Les aixetes de lavabo disponibles en el nou acabat inclouen Coraline, amb la seva forma orgànica i cilíndrica, i Cerafines O, que té un disseny més atrevit i afegeix un toc d’extravagància a qualsevol projecte. Tots dos estan equipats amb el pioner i durador cartutx de disc ceràmic FirmaFlow d’ideal Standard, que permet un ajust més fi de la temperatura i ajuda a estalviar aigua i energia.

La gamma Ceratherm T de mescladors termostàtics de dutxa també està disponible ara en negre seda. Equipada amb FirmaFlow Therm, el cartutx termostàtic més durador, ofereix uns nivells de seguretat i rendiment inigualables, mentre que Idealrain complementa la gamma amb una àmplia selecció de teledutxes i dutxes de pluja fixes.

Per part seva, Tesi aporta mobles i tocadors a joc, així com les ceràmiques que inclouen vàters i bidets. Els esvelts vàters, amb les seves característiques corbes, incorporen la tecnologia de descàrrega Aquablade per a oferir un ús més eficaç i eficient de l’aigua que els vàters tradicionals, així com una major higiene.

Els plats de dutxa Ultra Flat New d’Ideal Standard, amb un dels dissenys més fins del mercat, també s’han renovat en negre seda. Les mampares de dutxa, els panells per a habitacions humides, els accessoris de bany i els accessoris de cuina completen la col·lecció i garanteixen que no calgui fer concessions en el disseny d’una habitació.

Massimo Vismara, vicepresident de marca i activació d’Ideal Standard, va dir : ” Desarrollamos nuestras gamas pensando en la excelencia del diseño y sabemos que los acabados tienen el poder de elevar cualquier habitación en un instante. Con el negro seda, damos a los diseñadores y los propietarios de viviendas la oportunidad de dar rienda suelta a su verdadero sentido del estilo, tanto si están trabajando en un proyecto de nueva construcción a medida como si quieren transformar y renovar las habitaciones existentes”. 

“Es más, con nuestro nuevo acabado negro seda disponible en múltiples categorías, podemos ofrecer soluciones completas para el baño, tanto si se opta por ser atrevido con un esquema totalmente negro, como si se crea un llamativo contraste gráfico con elementos negros individuales.”